Na, ma elkezdődött a hóhér akasztása! 3 darab 1,5 órás óra egymás után, 20, illetve 30 perc szünettel…
A tanárom egy korombeli ír hölgy. A csoportban az első szünetig két bajor és két magyar volt. A szünetben az egyik bajor megszökött, mert túl kezdők voltunk neki… Így a modern kiscsoportos foglalkozásra és a hatásfokra nem lehet panasz a folytatásban! A bemutatkozások után belemerültünk az élelmiszerek, főzés és étkezés rejtelmeibe, valamint a különféle foglalkozásokba.
Az első óráknak máris meg lett a haszna: kijavítottam egy angol helyesírási hibát a blogon… 😊
A délután ma szabad volt, és szerencse, hogy tegnap fürödtem a tengerben, mert mára elromlott az idő. Csak 24 fok van, és felhős az ég…
Vacsorára újabb máltai specialitás következett: bragioli. Ez kb. olyan, mintha egy rendes fasírtot vékony marhahússzeletbe csavarnánk és fűszeresen megsütnénk olajban, és zöldséggel együtt tálalnánk. Ezúttal egy kis helyi vörös borral öntöztem meg.